Tämä on Ammattiin! -hankkeen yhteinen kurssimateriaali, mistä löytyy tietoa hankkeessa tekeillä olevista verkkokursseista sekä apuvälineitä ja ohjeistusta verkko-oppimateriaalin tuottamiseen.

Tällä kurssipohjalla voit harjoitella Moodlen käyttöä ja muokata tästä haluamasi oman kurssisi. Kurssilla on mallitehtäviä, joiden päälle voit siirtää omat opetussisältösi. Kurssilta löytyy myös erilaisia H5P-sovelluksella tehtyjä itsetarkistavia harjoituksia, joita voit muokata haluamallasi tavalla.

Tällä kurssipohjalla voit harjoitella Moodlen käyttöä ja muokata tästä haluamasi oman kurssisi. Kurssilla on mallisisältöä ja tehtäviä, joiden päälle voit siirtää omat opetussisältösi. Kurssilta löytyy myös erilaisia H5P-sovelluksella tehtyjä itsetarkistavia harjoituksia, joita voit muokata haluamallasi tavalla.

Tämän kurssimalliin työstämisessä on käytetty apuna 6K-kurssimallia, joka työstettiin Pohjois-Karjalan Verkko-opistohankkeessa vuonna 2010 Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymässä ESR-rahoituksella.

Täällä testaillaan Moodlen uutta H5P-työkalua ja näet esimerkkejä tällä työkalulla tehdyistä harjoituksista. ;)

Täällä voit suorittaa Yhteisiä opintoja integroituna ammattiaineisiin eli käytännönläheisesti ja työelämälähtöisesti.